Процесът

Процесът

Планиране на уговорена среща за портрети сватби и събития

Първата стъпка за да създадем фотографиите Ви е да се срещнем за да планираме сесията. За тази среща не се заплаща но е неразделна част от творческия процес. Тази среща трае около 30 минути и ни дава възможността да разберем Вашите нужди и желания. Ще обсъдим много важни детайли, като например; Избор на облекло, местоположение, големина и завършък на творбите, инвестиция и разбира се рамкиране и дизайн. Аз ще отнема стреса Ви от всяка една ваша стъпка.

Фотографска Сесия

Най-важната ми цел да се забавлявате по време на снимки. Няма как да изглеждате добре ако не сте спокойни и не харесвате снимачния процес при създаването на вашите фотографии. Аз, Alberto имам уникална способност да се адаптирам на личния характер на хората, които снимам, като на новородени бебета, на шумни три годишни, на борбени тийнейджъри или на сложната динамика на големите семейства. Аз мога да създам смислени и красиви фотографии на хора от всяка възрастова група. Аз казвам, “Обожавам да работя с хора и съм имал честа и благословията толкова семейства да ми поверят да създам теяхната семейна история чрез фотографии.

Елате готови да се забавляваме и да създадем прекрасни спомени в сесията Ви!

Уговорена среща за гледане на фотографии

Признавам че един художествен портрет може да бъде и голяма инвестиция, заради което имам нужда да се чувствате удобно със собствения си избор. Заради различните стилове и цени на фотографиите ни, аз ще ви помогна с избора Ви в студиото ни. Тази среща се насрочва една или две седмици след фотографската сесия. Важно е да имам между 60 до 90 минути от времето Ви. В срещата ще разглеждаме фотосите по начин, който ни дава максимална гъвкавост за да ги покажем по най-добрия начин!

Нужно е всеки, който е нужен по време на вашите покупвателни решения да дойде с Вас, тъй като тогава ще пуснете поръчката ви по време на срещата ни. Ако имате въпроси относно тази стъпка от процеса не се колебайте да се свържете с мен преди самата среща.

Поради занаятчийският характер на продуктите ни е прието да се платят по банков път в пълния им размер по банков път след като е направена поръчката. Въпреки че децата винаги са добре дошли в студиото ни, ще е във ваша полза да се уговорите по време на тази среща някой друг да ги гледа.

ворческия хонорар включва и срещата за разглеждане. Моля уважавайте времето ми, като се свържете с мен 24 часа предварително ако е нужно да промените срещата. Хонорарът за пропусната среща е 75 лева. Този хонорар също се отнасят и за клиенти нуждаещи се за допълнителни срещи.

Доставка на завършения продукт

В Графия изкуство и фотография, постоянно се стремя да създам възможно най добрите продукти за вас. За да съм сигурен че мога да ви доставя продукти с най-високо качество, завършените поръчки отнемат от шест до осем седмици от датата в която е направена поръчката. Художествени творби може да им е нужно повече време. За тях може да е нужно и до двайсет седмици.

Инвестиция

Моля СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН за повече информация относно желаните от Вас портрети, сватби и специални събития.
В Графия само фотографиран между петнайсет и двайсет сватби, и ограничен брой специални събития годишно. Очаквам да се обадите!

Предишни и настоящи клиенти:

В Графия сме имали и имаме честта и удоволствието да работим със следните клиенти:

Софийска градска художествена галерия, Френски културен институт - София, Посолство на Република Франция в София, Институт Конфуции - София, Посолство на Република Корея - София, IKO-Media, Global Marktes, Фондация Очи на четири лапи, Rotary Club Sofia International, Imaginarium, Textura, Duka между много други, както и с хора като Вас...

Last modified onЧетвъртък, 29 Декември 2016 16:28
More in this category: « ЗА НАС ЧЗВ »

Връски с нас

Log in