Често Задавани Въпроси

ЧЗВ

Къде сте базирани?

Аз се установих в София, столицата на България, но бих се радвал да дойда да снимам където и да сте по света. За да направим това възможно може да се наложи да бъдат поети пътните разходи.

Имате ли студио?

Да, имам студио, което може да се използва, за да се заснемат снимките ви, но ако се чувствате по-удобно можем да снимам на открито или в неприкосновеността на собствения Ви дом.

Колко дълго отнема една сесия?

Всяка сесия е уникална. Аз работя усилено, за да се създаде игриви отношения с хората, които снимам и да се опозная с индивидуалните двойки или семейства по време на сесия. Повечето фотографски сесии са с продължителност около 45-60 минути, но всяка сесия варира в зависимост от визията и сътрудничеството, за да бъде създадена.

Сесиите на новороден може да продължат и до два часа, като си оставям време и за индивидуални портрети и за семейни. Съветвам тази сесия да се направи между първата и втората седмица след раждането.

Колко снимки ще получа?

Повечето клиенти получават около 30-50 обработени цифрови файла от сесията, въпреки че понякога може да има няколко повече или по-малко в зависимост от обстоятелствата.

Кога ще си получа снимките?

За портретни сесия обработката е до 2 седмици. Сватбени поръчки отнемат около 4-6 седмици. Събития също отнемат около 2 седмици но може да отнемат и по кратко време.

Предлагате ли мини-сесии?

Обикновено не. Смятам, че е необходимо известно време на децата и възрастните да се отпуснат и да се запознаем един друг за да можем по добре да разкажем историите си. Най добре това се случва при цяла фотосесия.

Какви са Ви цените?

Всички видове портретни сесии (новородени, индивидуални, абитуриентски, годежни и т.н.) започват от 250 лева, и включват обработени изображения достъпни на цифров носител и опция за поръчка на продукта.Сесии с големи семейства и/или пътуване може да доведе до допълнителни такси.

Сватбени пакети започват от 1200 лева.

Пакети за новородени започват от $ 450 лева.

Отразяване на събитие започва от 250 лева.

Какво да облека?

Изберете най-вече плътни цветове. Изберете неутрални и едва доловими цветове. Цветове, които са по диагонал на противоположната страна на "цветното колело" са допълващи се цветове и те могат да вървят добре заедно. Можете също да опитате различни тонални диапазони на същия нюанс. Опитайте се да се ограничите до 3 цвята за всички в групови снимки.

Кога трябва да резервираме?

Ако имате сватба Съветвам ви да ми се обади, най-малко 6 месеца преди датата. Аз снимам не повече от 15 сватби годишно и когато си напълня графика не поемам повече. Ако имате събитие, което е важно за вас потърсете ме поне един месец предварително. Ако имате нужда от един портрет можете да го имате по всяко време, но не и през следващите два или три дни. Ако сте бременна и желаете да запазите дата за сесия с новороденото Ви, то никога не е твърде рано! Ще се радвам да проследя заедно с Вас деветте месеца и да покажа запазените моменти от времето до самото раждане. Не оставяйте важните събития за последния момент, понякога наистина съм много зает. Като цяло, графикът ми обикновено се запълва около два месеца предварително, но аз се опитвам да си оставя няколко свободни часове за резервации в последната минута. Моля, свържете се с мен за повече подробности относно услугите и продуктите ми.

Как мога да се свържа с вас?

Може да ми се обадите на +359.89.990.7399 или да ми пратете съобщение чрез WhatsApp или Facebook на /astaikov, или ми пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Ще се опитам да Ви отговоря в рамките на 48 часа.

Last modified onПонеделник, 20 Февруари 2017 09:41

Връски с нас

Log in