Процесът

Процесът

Планиране на уговорена среща за портрети, сватби и събития

Първата стъпка към създаването на фотографиите Ви е да се срещнем лично, за да планираме сесията. За тази среща не се заплаща, но е неразделна част от творческия процес. Тази среща продължава около 30 минути и ни дава възможност да разберем Вашите нужди и желания. Ще обсъдим много важни детайли, като например: избор на облекло, местоположение, големина и завършек на творбите, размер на инвестицията и разбира се рамкиране и дизайн. Аз ще отнема стреса от всяка една Ваша стъпка.

Фотографска сесия

Най-важната ми цел е да се забавлявате по време на снимки. Няма как да изглеждате добре, ако не сте спокойни и не харесвате снимачния процес при създаването на Вашите фотографии. Аз имам уникална способност да се адаптирам спрямо личния характер на хората, които снимам - новородени бебета, шумни три-годишни малчугани, борбени тинейджъри или според сложната динамика на големите семейства. Аз мога да създавам смислени и красиви фотографии на хора от всяка възрастова група. Обожавам да работя с хора и съм имал честта и благословията толкова семейства да ми поверят пресъздаването на тяхната семейна история чрез фотографии!

Елате готови да се забавляваме и да създадем прекрасни спомени от Вашата сесия!

Уговорена среща за разглеждане на фотографии

Признавам, че един художествен портрет може да бъде и голяма инвестиция, заради което имам нужда да се чувствате удобно със собствения Ви избор. Предвид различните стилове и цени на фотографиите ни, аз ще Ви помогна с избора в нашето студио. Тази среща се насрочва една или две седмици след фотографската сесия. Важно е да имам между 60 до 90 минути от времето Ви. По време на срещата ще разглеждаме фотосите по начин, който ни дава максимална гъвкавост, за да ги покажем по най-добрия начин!

Необходимо е всеки, който е нужен по време на Вашите решения за поръчка да дойде с Вас, тъй като ще можете да заявите поръчката Ви още по време на срещата ни. Ако имате въпроси относно тази стъпка от процеса, не се колебайте да се свържете с мен преди самата среща.

Поради занаятчийския характер на продуктите ни, е прието дължимата сума да се плати по банков път в пълен им размер след като е направена поръчката. Въпреки, че децата винаги са добре дошли в студиото ни, ще е полезно да се уговорите по време на тази среща някой друг да ги гледа.

Творческият хонорар включва и срещата за разглеждане. Моля, свържете се с мен 24 часа предварително, ако е необходимо да промените срещата. Хонорарът за пропусната среща е 75 лева.

Доставка на завършен продукт

В Графия „Изкуство и фотография“, постоянно се стремя да създам възможно най-добрите продукти за Вас. За да съм сигурен, че мога да Ви доставя продукти с най-високо качество, реализирането на поръчка отнема от шест до осем седмици от датата, на която е направена поръчката. За художествени творби може да е нужно повече време. За тях продукцията може да е и до двайсет седмици.

Инвестиция

Моля СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН за повече информация относно желаните от Вас портрети, сватби и специални събития.
В Графия фотографираме между петнайсет и двайсет сватби, и ограничен брой специални събития годишно. Очаквам да се обадите!

Предишни и настоящи клиенти:

В Графия сме имали и имаме честта и удоволствието да работим със следните клиенти:

Софийска градска художествена галерия, Френски културен институт - София, Посолство на Република Франция в София, Институт Конфуций - София, Посолство на Република Корея - София, IKO-Media, Global Markеts, Фондация „Очи на четири лапи“, Rotary Club-Sofia International, Imaginarium, Textura, Duka, Societe General и много други, както и с Вас!

Last modified onВторник, 30 Януари 2018 18:53

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/graphyac/public_html/templates/gk_university/html/com_k2/templates/default/item.php on line 134
More in this category: « ЗА НАС Ч.З.В. »

Връзки с нас

Log in