Продукти

Продукти

Независимо дали се нуждаете от изображения за интернет страницата Ви или искате да запазите най-скъпоценните си спомени, ние в Графия сме подготвени да реализираме целите Ви. За това разполагаме с широка гама услуги и продукти, за да удовлетворим всяко Ваше желание:

ПРОДУКТИ

С напредъка на технологиите фотографията намира все по-големи приложения и от нея могат да се направят все по-разнообразни продукти - изкопирани върху плат могат да се направят различни облекла или декоративни елементи за дома и офиса, изображенията могат да се отпечатат и върху чаши за кафе, календари, визитки, картички, покани и много други. За мен изредените до тук примери са рекламни материали, поради което съм се фокусирал в следващите артикули:

Фотографски принтове

Какъв е смисълът да имаме снимки, прибрани по папки или кутии, когато никой не може да ги види? Най-достойното място за една фотография е на стената. Независимо дали е в паспарту или с рамка, една фотография няма как да бъде забелязана ако е скрита. И след като в България вече не се предлага копирането на голямо-форматни изображения чрез химически процес, то границите на мастилено струйния печат са много малко. Изображението може да се копира на различни хартии /матова, полуматова и гланцова/, на различни подложки /хартия, плат или метал/, или на тъй наречения „Ламбда принт“, който има алуминиева основа и полиацетат върху отпечатаната на мастиленоструен принтер хартия. Останалото е въпрос на размер и желание според възможностите на техниката за паспарту и рамка.

Фото албуми

Това е една от най-елегантните форми за показване и презентиране на фотографии, както за лични, така и за корпоративни нужди. Всеки албум може да бъде изработен от 10 до 50 страници с големина от 10 на 10 до 30 на 40 сантиметра, а корицата може да бъде от плат, изкуствена кожа или фотография със специално покритие. В зависимост от модела албумът може да има калъп или отделна кутия, в който да се съхранява.

Снимки на Диск

Това е един от най-практичните начини за съхраняване на фотографски цифрови изображения. Той е включен в някои от пакетите, които предлагаме, но винаги може да бъде добавен към всяка една поръчка.

Мултимедии

 

 

Ваучер за подарък

Предстои Ви важно събитие и още не знаете какво да подарите? Един подарък с нашите услуги или продукти винаги е бил високо ценен! Подаръчният ваучер може да се вземе като допълнение на вече заявена услуга от Вашите близки или приятели и така да добавите стойност към тяхно желание или поръчка. Това е една чудесна възможност да доставите истинска радост на любими хора!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/graphyac/public_html/templates/gk_university/html/com_k2/templates/default/item.php on line 134

Log in