Услуги

Услуги

Независимо дали се нуждаете от изображения за интернет страницата Ви или да запазите най-скъпоценните си спомени, ние в Графия сме подготвени да постигнем целите Ви. За това сме подготвили една широка гама услуги и продукти, за да удовлетворим всяко ваше желание:

УСЛУГИ

ПОРТРЕТИ

Индивидуални и групови портрети

Портрет на любим човек или семейна фотография може да бъде сред най-ценните притежания. Това е начин на запомняне и уважение към тези специални хора и моменти в живота ни. Портретите са страхотни подаръци, дори ако подаръкът е за самите Вас! Моята основна цел като фотограф е да създам произведение на изкуството с изключително качество, което Вие ще обичате и цените. Обичам предизвикателствата! Ако имате идея за нещо ново или различно, свържете се с мен, за да обсъдим как да го направим реалност!

Портретни сесии в очакване на чудото на раждането

Бременността е толкова специален момент, а една фотосесия ще улови вълнението от новия живот, който идва. Запазете момента в тази нова глава от живота Ви. Най-добрият момент за тази фотосесия е, когато коремът Ви е добре очертан, но все още се чувствате удобно - обикновено между 34 и 36 седмица. Всяка сесия е уникална с цел да се създаде набор от красиви и индивидуални фотографии. Вашият портрет е спомен за началото на едно невероятно пътуване, което напълно ще промени фокуса на живота Ви.

Сесии мини модели

Нашите сесии „мини модели“ са, за да заснемем Вашето дете в най-изразителния му период - палав малчуган и без задръжки. Да създадем едно вълнуващо изображение от детството му.

Сесия за абитуриенти

Всеки абитуриентски портрет е личен успех. Години усилия и упорита работа, възходи и падения, и добри решения отиват в постигането на тази цел. В Графия сме експерти в улавянето на миговете на победа. Ние знаем, че този портрет ще бъде показван с гордост в дома Ви, в годишника на училището Ви, подарен на роднини, включен във Вашите съобщения и благодарствени картички и ще го цените все повече с времето. Да си абитуриент се случва само веднъж, затова Графия е подготвила най-доброто от студиото си, сцени на открито и опции за фотосесии, за да направим от абитуриентския Ви портрет едно незабравимо преживяване. За повече информация относно абитуриентски портрети се свържете с мен.

Фото-бук за модели

Искате да подновите портфолиото Ви? Или просто искате да си подарите една професионална сесия. Каня Ви на нашите сесии за фото-бук. Тук ще Ви помогнем и ще надхвърлим очакванията Ви. Ще Ви предложим целия ни опит като фотографи за модни каталози или истински фото-букове (Press Books). Само трябва да донесете любимите си дрехи.

Годежна фотосесия /булката и младоженеца/

Една годежна фото сесия е портретна сесия на Вас и Вашия бъдещ съпруг. Някои клиенти избират годежна сесия с определена цел. Понякога е за покани, или, за да бъде показвана по време на сватбеното тържество, или за да се включи в интернет страницата на сватбата Ви. Понякога това е просто една прекрасна възможност да имате професионални фотографии, направени на двама Ви заедно по време на този период от живота Ви. Периодът на годежа е много сладък момент в отношенията Ви и е прекрасно да го отбележите с фотографии на двама Ви заедно.

Булчинска фотосесия /булката и нейните роднини/

Булчинските сесии могат да бъдат магически за самите булки. Вие сте открила перфектната рокля – защо да я облечете само веднъж?. Тази сесия е препоръчително да се направи в същия ден, когато ще пробвате Вашата прическа и грим, така ще можете да видите целия си бляскав ансамбъл. Много булки дори искат да тестват своя букет на този ден.

СЪБИТИЯ

Сватбена фотография

Това е един от най-специалните дни в живота Ви, в който Вие сте облечени с най-ефирните Ви дрехи и сте сред най-близките си хора. Но какво би бил един такъв ден ако не запазим спомен от него. Много е важно и на кого ще се доверите, тъй като една сватба не може да се заснеме повторно. Учил съм много и съм асистирал на различни фотографи в САЩ докато изградя собствения ми почерк в този жанр на фотографията и затова влагам целите си чувства и опит, за да създам най-незабравимите моменти от най-важните мигове на хората, които ще останат за поколенията.

Събитийна фотография

Независимо дали събитието е фирмено или семейно, в Графия сме готови да работим по Вашите предизвикателства и да увековечим тези моменти, които са важни за Вас и Вашите близки или служители. И както ни е лесно да снимаме частни събития с малко посетители, така се радваме да снимаме и големи с над 10000 души.

Семейни събития

 • Рождени дни
 • Годишнини
 • Имени дни
 • Семейни събирания
 • Раждания
 • Прощъпулници
 • Кръщене
 • Брит милах
 • Бар мицва
 • Бат мицва
 • Училищни състезания
 • Абитуриентски балове 

Корпоративни събития

 • Коктейли
 • Празнични и коледни партита
 • Концерти
 • Конференции
 • Заседания
 • Посещения
 • Фестивали
 • Панаири
 • Откриване и закриване на изложби
 • Награждавания
 • Благотворителни набирания
 • Модни ревюта
 • Церемонии по награждаване
 • Конвенции
 • Изложения
 • Фирмени пикници 
 • Търговски срещи
 • Корпоративни излети
 • Маркетингови събития
 • Малки събития
 • Големи събития

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Архитектурно заснемане на екстериори и интериори

Когато става дума за архитектурна фотография, Графия превръща предизвикателствата на фотографиране на търговски и жилищни имоти в ярки изображения, които въздействат на зрителя. Нашата фотография показва силата и красотата на имота докато разкрива подробности и подобрения, които се харесват на зрителите.

Заснемане на артефакти

Тук не става въпрос само за създаването на репродукции, а за много повече. Тъй като не винаги това, което виждаме е това което е, предлагаме инфрачервено и ултравиолетово заснемане на творби, за да може специалистите изкуствоведи и реставратори да видят това, което времето е променило или промените, предизвикани от човешка намеса, изготвянето на документи към самите артефакти и др.

Цифрова обработка на вече заснети фотографии и цифрова реставрация на стари фотографии

Представете си, че сте заснели някое значимо за Вас житейско събитие и искате Вашите снимки да изглеждат като тези на професионален фотограф, или сте открили, че любимият Ви портрет на баба и дядо е започнал да руши емулсията си. Не се притеснявайте! Чрез обработка в постпродукция Вашите фотографии ще заблестят, както блестят и нашите, а що се отнася до остарелите изображения, ние ще ги сканираме или преснимаме и ще ги направим да изглеждат като че ли са заснети днес.

Дизайн на фото албуми

Повечето от нас имат купища от дигитални изображения и не им обръщат никакво внимание, но какъв по-добър начин да им дадем живот от този да ги съберем в албум, но не просто със снимки в джобчета, а един истински фото-албум от XXI век! От Вас се иска само да качите снимките на една флаш-памет или външен носител, а ние ще се погрижим за останалото до самото разпечатване.

Изработка на мултивизия (Slideshow) от фотографии

Ако имате мечта да гледате Вашите изображения на широк екран преливащи се едно в друго с музикален фон, то тази опция е за Вас. Мултивизията или така наречената "диапорама" е филм, състоящ се от фотографски изображения, в който при монтажа могат да се добавят най-различни преливания и музикален фон за по-голямо въздействие. Неговата дължина зависи от броя на изображенията, които съдържа.

Дигитализиране на аналогови архиви /сканиране на филми и фотографии/цифрова реставрация

Кой от нас няма стари снимки на хартия или на филм от младостта си или от родителите, които вече ги няма? Ако желаете да си направите копия от тези снимки без увреждане на оригинала, то това е начинът! Даже да има повреди, дължащи се на времето, всичко може да бъде оправено и да се създаде ново изображение, което да Ви радва!

Проявяване на черно-бели филми и копиране на черно-бяла хартия

Макар и от миналия век, тази техника все още се ползва по света, въпреки че в България го правят все по-малко хора. Графия освен със снимачно студио разполага и с фотографска лаборатория, където проявява черно-бели филми. Там има и увеличители за копиране на контактни, контролни и работни копия на светлочувствителна сребърно-халогенидна хартия. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/graphyac/public_html/templates/gk_university/html/com_k2/templates/default/item.php on line 134
More in this category: Продукти »

Връзки с нас

Log in