Услуги

Индивидуални цени

Инвестиционна карта на

Графия [Изкуство и Фотография]

Фотографски портрети

от 150 лв.

ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ ПОРТРЕТИ

Портрет на любим човек или семейна фотография може да бъде сред най-ценните притежания. Това е начин на запомняне и уважение към тези специални хора и моменти в живота ни.

Сватбена фотография

от 1200 лв до 17700 лв

Това е един от най-специалните дни в живота Ви, в който сте облечени с най-ефирните Ви дрехи и сте сред най-близките си хора, но какво би бил един такъв ден ако не оставим спомен от него! Много е важнo.

Събитийна фотография

по договаряне от 250 лв.

Независимо дали събитието е фирмено или семейно, в Графия сме готови да работим по Вашите предизвикателства и да увековечим моментите, които са важни за Вас и Вашите близки или служители.

Портфолио за актьори, модели и творци

по договаряне от 400 лв.

Имате нужда да покажете най-доброто от себе си? В студио или друга локация ние ще Ви помогнем да се покажете в най-добрата си светлина, независимо от сферата Ви на работа.

Фотозаснемане на Свето Кръщение

От 250 лв.

Заснемане на кръщене и кратка фотосесия на детето преди или след ритуала, за да може да останат най-добрите спомени, когато порасне.

Изпращане на абитуриент

от 550 лв

Ако Ви предстои изпращане на абитуриент, предлагаме заснемане на семейния Ви празник - фотосесия с индивидуални кадри на абитуриента, снимки с гости, приятели и изпращане.

Фотография на домашни любимци

от 150 лв.

Няма по-хубаво нещо от това да оставим спомен от тези, които истински обичаме. По този начин те винаги ще бъдат с нас. В студио или външна локация ние ще запаметим емоциите и характера на любимеца Ви.

Рекламна и продуктова фотография

по договаряне

Фотографиите, които ще отличават Вашите рекламни кампании или корпоративени проекти. Направете Вашето запитване на телефон +359 89 990 7399 или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Цифрова обработка, ретуш и реставрация

по договаряне

Всеки един дом има стари фотографии от нас или от тези, които обичаме, но вече ги няма. Какъв по-добър начин да почетем паметта им като реставрираме износените от времето фотографии, за да им дадем нов живот.

Фотоалбуми - тип фотокнига

от 300 до 1500 лв

Ръчна изработка. Кожени корици, твърди страници, висококачествен печат. Различни размери, форми и индивидуален дизайн на всяка фотокнига.

Мултивизия на DVD

250 лв.

Имате фотоапарат, правите снимки, но те остават в диска на компютъра. Мултивизията или т.нар. „диапорама“ е съвременен начин да се наслаждавате на спомените Ви като комбинирате образите с музика.

Цифрови снимки на хартиен носител Според размера:

- размер 10/15 – 2.00 лева на брой.

- размер 15/21 – 5.00 лева на брой.

- размер 21/31 – 10.00 лева на брой.

Свържете се с нас за цени за по-големи фотографски копия.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/graphyac/public_html/templates/gk_university/html/com_k2/templates/default/item.php on line 134

Връзки с нас

Log in