Често Задавани Въпроси

Ч.З.В.

Къде сте базирани?

Аз се установих в София, столицата на България, но бих се радвал да дойда да снимам където и да сте по света. За да направим това възможно, може да се наложи да бъдат поети пътните разходи.

Имате ли студио?

Да, имам студио, което може да се използва, за да се заснемат снимките Ви, но ако се чувствате по-удобно, можем да снимаме на открито или в комфорта на собствения Ви дом.

Колко дълго продължава заснемането на една сесия?

Всяка сесия е уникална. Аз работя усилено, за да се създадат отношения на доверие с хората, които снимам, с цел да опозная двойките или семействата по време на сесия. Повечето фотографски сесии са с продължителност около 45-60 минути, но всяка една сесия варира в зависимост от визията и сътрудничеството, за да бъде създадена.

Сесиите на новородени могат да продължат и до два часа, като си оставям време и за индивидуални и семейни портрети. Съветвам Ви тази сесия да се направи между първата и втората седмица след раждането.

Колко снимки ще получа?

Повечето клиенти получават около 30-50 обработени цифрови файла от сесията, въпреки че понякога може да има няколко повече или по-малко, в зависимост от обстоятелствата.

Кога ще си получа снимките?

За портретни сесии обработката е до 2 седмици. Сватбени поръчки отнемат около 4-6 седмици. Събития също отнемат около 2 седмици, но може да отнемат и по-кратко време.

Предлагате ли мини-сесии?

Обикновено не. Смятам, че е необходимо известно време на децата и възрастните да се отпуснат и да се запознаем един с друг, за да можем по-добре да разкажем историите си. Това се случва най-добре при цяла фотосесия.

Каква е ценовата листа на услугите Ви?

Всички видове портретни сесии (новородени, индивидуални, абитуриентски, годежни и др.) започват от 250 лева и включват обработени изображения, достъпни на цифров носител и опция за поръчка на продукта. Сесия с големи семейства и/или пътуване може да доведе до допълнителни такси.

Сватбените пакети започват от 1200 лева.

Пакетите за новородени започват от 450 лева.

Отразяване на събитие започва от 250 лева.

Какво да облека?

Изберете най-вече плътни цветове. Изберете неутрални и едва доловими цветове. Цветове, които са по диагонал на противоположната страна на "цветното колело" са допълващи се цветове и могат да се съчетават добре заедно. Можете също да опитате различни тонални диапазони на същия нюанс. Опитайте се да се ограничите до 3 цвята за всички при групови снимки.

Кога трябва да резервираме?

Ако имате дата за сватба, съветвам Ви да ми се обадите, най-малко 6 месеца преди датата. Аз снимам не повече от 15 сватби годишно и когато запълня графика си, не взимам повече поръчки. Ако имате събитие, което е важно за Вас, потърсете ме поне един месец предварително. Ако имате нужда от портрет, можете да го имате по всяко време, но не и през следващите два или три дни. Ако сте бременна и желаете да запазите дата за сесия с новороденото Ви, то никога не е твърде рано! Ще се радвам да проследя заедно с Вас деветте месеца и да покажа запазените моменти от времето до самото раждане. Не оставяйте важните събития за последния момент. Като цяло, графикът ми обикновено се запълва около два месеца предварително. Моля, свържете се с мен за повече подробности относно услугите и продуктите ми..

Как мога да се свържа с Вас?

Можете да ми се обадите на +359 89 990 7399 или ми изпратете съобщение чрез WhatsApp или Facebook на graphya4u, или ми пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Ще се опитам да Ви отговоря в рамките на 48 часа.

Last modified onВторник, 30 Януари 2018 18:25

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/graphyac/public_html/templates/gk_university/html/com_k2/templates/default/item.php on line 134

Връзки с нас

Log in