Services and products

Services & Products

Независимо дали се нуждаете от изображения за интернет страницата Ви или да запазите най-скъпоценните си спомени, ние б Графия сме подготвени да постигнем целите Ви. За това сме подготвили една широка гама услуги и продукти за да удовлетворим всяко ваше желание:

УСЛУГИ

ПОРТРЕТИ

Индивидуални и групови портрети

Портрет на любим човек или семейна фотография може да бъде сред най-ценните притежания. Това е начин на запомняне и уважение тези специални хора и моменти в живота ни. Портрети са страхотни подаръци, дори ако подаръкът е за самите вас! Моята основна цел като фотограф е да създам произведение на изкуството с изключително качество, които ще ви обичате и цените. Обичам предизвикателство! Ако имате идея за ново или различно, свържете се с мен за да обсъдим как да го направим реалност!

Портретни сесии в очакване на раждане

Бременността е толкова специален момент а фотосесия ще улови вълнението от това, което идва. Запазете момента в тази нова глава на живота Ви. Най-добрия момент за тази сесия е, когато моремът Ви е добре изпъкнал, но все още се чувствате по удобно - обикновено между 34 и 36 седмици. Всяка сесия е уникална и спокойна, за да се създаде набор от красиви и индивидуални фотографии. Вашият портрет е спомен за началото на едно невероятно пътуване, което напълно ще измести фокуса на живота Ви.

Сесии мини модели

Нашите сесии „мини модели“ са за да заснемем Вашето дете в най-изразителният му период, палав и без задръжки. Да създадем едно мимолетно изображение от детството му.

Сесия за абитуриенти

Всеки абитуриентски портрет е личен успех. Години усилия и упорита работа, възходи и падения, и добри решения отиват в постигането на тази цел. В Графия сме експерти в залавянето на миговете на победа. Ние знаем, че този портрет ще бъде показана с гордост в дома Ви и в годишника Ви; Подарен на роднини; включен във вашите съобщения и картички за благодарност; и ще го цените във времето. Да си абитуриент се случва само веднъж, за това Графия е подготвила най-доброто от студиото си, сцени на открито и опции за фото сесии, за да направим от абитуриентският ти портрет едно незабравимо преживяване. За повече информация относно абитуриентски портрети се свържете с мен.

Фото-бук за модели

Искаш да подновите портфолиото ти? или просто искаш да си подариш една професионална сесия. Каня те на нашите сесии за фото-бук. Тук ще ти помогнем и ще надхвърлим очакванията ти. Ние ще положим на твое разположение целия ни опит като фотографи за модни каталози или истински фото-букове (Press Books). Само трябва да донесеш любимите си дрехи.

Годежна фотосесия /булката и младоженеца/

Една годежна фото сесия е, портрета сесия на вас и вашият бъдещ съпруг. Някои клиенти избират годежна сесия с определена цел. Понякога е за покани, или за да бъде показана по време на сватбеният прием, или за да се включи в интернет страницата на сватбата Ви. Понякога това е просто една прекрасна възможност да имат професионални фотографии, направени на двамата Ви заедно по време на този период от живота Ви. Периодът на годежа е много сладък момент в отношенията Ви, и е прекрасно да го отбележите, със фотографии на двама Ви заедно.

Булчинска фотосесия /булката и нейните роднини/

Булчинските сесии могат да бъдат магически за самите булки. Ти си открила перфектната рокля – защо да я облечеш само веднъш?. Тази сесия е препоръчително да се направи в същия ден когато ще пробвате Вашата прическа и грим, така ще можете да видите целия си бляскав ансамбъл. Много булки дори искали да тестват своите букет на този ден.

СЪБИТИЯ

Сватбена фотография

Това е един от най-специалните дни в живота Ви, където вие сте облечените с най-финните Ви дрехи и сте след най-близките си хора, но какво би бил такъв ден ако не оставим спомен от него. Много е важно и на кого ще се доверите, тъй като една сватба не може да се заснеме повторно. Учил съм много и съм асистирал на различни фотографи в САЩ да като изградя собствения ми почерк в този жанр на фотографията и за това влагам целите си чувства и опит за да създам най-незабравимите моменти в най-важните мигове на хората, които ще останат за поколенията

Събитийна фотография

Независимо дали събитието е фирмено или семейно в Графия сме готови да работим по Вашите предизвикателства и да увековечим тези моменти, които са важни за Вас и вашите близки или служители. И както ни е лесно да снимаме частни събития с малко посетители, така и се радваме да снимаме големи с над 10000 души.

Семейни събития

 • Рождени дни
 • Годишнини
 • Имени дни
 • Семейни събирания
 • Раждания
 • Прощапулници
 • Кръщене
 • Брит милах
 • Бар мицва
 • Бат мицва
 • Училищни състезания
 • Абитуриентски балове 

Корпоративни събития

 • Коктейли
 • Празнични и коледни партита
 • Концерти
 • Конференции
 • Заседания
 • Посещения
 • Фестивали
 • Панаири
 • Откриване и закриване на изложби
 • Награждавания
 • Благотворителни набирания
 • Модни ревюта
 • Церемонии по награждаване
 • Конвенции
 • Изложения
 • Фирмени пикници 
 • Търговски срещи
 • Корпоративни излети
 • Маркетингови събития
 • Малки събития
 • Големи събития

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Архитектурно заснемане на екстериори и интериори

Когато става дума за архитектурна фотография, Графия превръща предизвикателствата на фотографиране търговски и жилищни имоти в мощни изображения, които въздействат на зрителя. Нашата фотография показва силата и красота на имота – до като разкрива подробности и подобрения, които се харесват на зрителите.

Заснемане на артефакти.

И тук не става въпрос само за създаването на репродукции но и за много повече. Тъй като не винаги това, което виждаме е това което е, предлагаме инфрачервено и ултравиолетово заснемане на творби за да може специалисти изкуствоведи и реставратори да видят това което времето е променило или промените нанесени от човешка намеса, за изготвчнето на документи към самите артефакти.

Цифрова обработка на вече заснети фотографии и цифрова реставрация на стари фотографии.

Представете си че сте заснели някое значимо за вас събитие през живота и искате Вашите снимки да изглеждат като на професионален фотограф, или сте открили че любимия ви портрет на баба и дядо е почнал да си руши емулсията. Няма за какво да се притеснявате. Чрез обработка в постпродукция вашите фотографии ще заблестят както блестят и нашите а що се отнася до остарелите изображения, ние ще ги сканираме или преснимаме и ще ги направим като че ли са заснети днес.

Дизайн на фото албуми.

Повечето от нас имаме купища от дигитални изображения и не им обръщаме никакво внимание, но какъв по добър начин да им дадем живот като ги направим на албум, но не просто снимки в джобчета а един истински фотоалбум от XXI век. От вас само се иска да сложите снимките в една флашка или външен носител а ние ще се погрижим за останалото до разпечатването.

Изработка на мултивизия (Slideshow) от фотографии.

Ако имате мечта да гледате вашите изображения на широк екран приливащи едно в друго с музикален фон то това е за вас. Мултивизията или тъй наречена диапорама е филм направен от фотографски изображения на който при монтаж могат да се добавят най различни преливания и музикален фон за по голямо въздействие. Неговата дължина зависи от броя на изображения, който съдуржа.

Дигитализиране на аналогови архиви /сканиране на филми и фотографии/ и цифрова реставрация.

Кой от нас няма стари снимки от младостта си или от родители, които вече ги няма на хартия или на филм? Ако желаете да си направи копия от тях без увреждане на оригинала то това е начина. Даже и да има повреди от времето всичко може да бъде оправено и да се създаде ново изображение, което да Ви радва.

Проявяване на черно-бели филми и копиране на черно-бяла хартия.

Макар и от миналия век тази техника по света все още се ползва, въпреки че в България го правят все по малко хора. Графия освен със снимачно студио разполага и с фотографска лаборатория където освен да проявява черно-бели филми има и увеличители за копиране на контактни, контролни и работни копия на светлочувствителна сребърно-халогенидна хартия.

Продукти

С напредъка на технологията фотографията намира все по големи приложения и от нея могат да се направят все повече продукти, като изкопирани върху плат може да се направят различни облекла или декоративни елементи за дома и офиса, може да се отпечата върху чаши за кафе, календари, визитки, картички, покани и много други неща. За мен изредените до тук са рекламни материали, поради което съм се фокусирал в следващите артикули.

Фотографски принтове:

Какъв е смисъла да имаме снимки прибрани по папки или кутии, когато никой не може да ги види?. Най-достойното място на една фотография е на стената. Независимо дали е или не в паспарту или с рамка една фотография няма как да бъде забелязана ако е скрита. И след като в България вече не се предлага копирането на голямо форматни изображения чрез химически процес то границите на мастилено струйния печат са много малко, като завършъка може да е на различни хартии /матова, полуматова и гланцова/, на различни подложки /хартия, плат или метал/ или тъй наречения „Ламбда принт“, който има алуминиева основа и полиацетат върху отпечатаната на мастиленоструен принтер хартия. Останалото е въпрос на размер и желание според възможностите на техниката за паспарту и рамка.

Фото албуми

Това е една от най-елегантните форми за показване и презентиране на фотографии, както за лични така и за корпоративни нужди. Всеки албум може да бъде изработен от 10 до 50 страници с големина от 10 на 10 до 30 на 40 сантиметра а корицата може да бъде от плат, изкуствена кожа или фотография със специално покритие. Зависимо от модела албума може да има калъп или отделна кутия в който да се пазят.

Снимки на Диск

Това е един от най практичните начини за съхраняване на фотографски цифрови изображения. Той е включен в някой от пакетите които предлагаме но винаги може да бъде добавен към всяка поръчка.

Мултимедии

 

 

Ваучер за подарък

Предстои Ви важно събитие и още не знаете какво да подарите?. Един подарък с нашите услуги или продукти винаги е бил високо ценен. Може също да се вземе като допълнение на вече заявена услуга от Вашите близки или приятели и така да добавите стойност към тяхно желание или поръчка. Това е една чудесна възможност да доставите истинска радост на любими хора!

 

Last modified onMonday, 29 January 2018 13:48

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/graphyac/public_html/templates/gk_university/html/com_k2/templates/default/item.php on line 134
More in this category: « FAQ's ABOUT GRAPHYA »

Връзки с нас

Log in